Tesaturi, Percaluri
COMUNICARI         
acasa despre noi produse comenzi / livrari certificari contact

Certificari

Öko-Tex Standard 100
Toate produsele realizate de societatea noastra au certificare ÖKO-TEX STANDARD 100, cel mai cunoscut standard referitor la verificarea articolelor textile în ceea ce priveste prezenta substantelor daunatoare sanatatii omului. Astfel, se asigura faptul ca produsele noastre sunt ecologice si nu contin substante daunatoare pielii. Certificatul este emis de Innova Text, Ungaria si se reînnoieste anual oferind garantia confortului clientilor nostri.
Sistem de Management al Calitatii ISO 9001: 2008
Standardul ISO 9001 (Organizatia Internationala pentru Standardizare) reprezinta certificarea oferita clientilor ca societatea noastra functioneaza în acord si pe baza unui sistem de calitate recunoscut international si este reprezentativ atât pentru calitatea produselor, cât si a managementului organizatiei.
Sanitized
Certificatul atesta dreptul societatii noastre de a folosi marca înregistrata Sanitized. Aceasta marca garanteaza ca articolele realizate au fost tratate cu Sanitized, produs antimicrobian care ofera siguranta, igiena si protectie împotriva bacteriilor responsabile pentru mirosurile urâte.
Sanitized Actigard
Tratamentul confera tesaturilor o protectie rezistenta la spalare împotriva microorganismelor din praf, are efect bacteriostatic împotriva unui numar mare de bacterii, precum si un efect acarostatic (antiacarieni).
Sanitized Actifresh
Certifica finisarea produselor noastre cu un tratament special care are caracteristici de absorbtie a mirosurilor neplacute.Copyright © SC Textila Oltul S.A. Web Design Else Digital Solutions